Subscribe:

dilluns, 5 de novembre del 2012

Windows Live Movie Maker



El Windows Live Movie Maker, és una eina per editar videos i aquesta setmana havíem de fer un muntatge amb aquest programa.

Us explicaré en pocs passos com fer el vostre propi muntatge:
  1. A la pestanya Principal farem click a agregar videos y fotos, s’ens obrirà una finestra i desde aquí podrem accedir a l’escriptori per buscar la carpeta que previament hem creat. Buscarem la carpeta anomenada imágenes i seleccionarem  les fotos que volem obrir al Windows live movie maker, ja sigui d’una en una o totes a la vegada.
  2. A la pestanya d’Animaciones, podem afegir transicions a les imatges, és a dir podem escollir l’efecte amb el que passa cada una de les imatges, així com el desplaçament.
  3. A la pestanya de Efectos visuales podem donar-li efectes, canviar el tó de la foto, la brillantor, envellir-la ..
  4. A la pestanya de Ver, podem configurar el tamany de la pantalla, allunyar o apropar el zoom de temps o canviar el tamany de miniatura (tamany de la foto que visualitzem a la dreta de la pantalla).
  5. També podem afegir títols i crèdits i per fer-ho anirem a Principal i farem click a título y crédito, així els inserirem al nostre projecte.
  6. Quan ja tenim tot el muntatge fet, podem afegir la música que ens agradi, i per fer-ho anirem a la pestanya Principal i farem click a agregar música. Buscarem la cançó que ens agradi  (a l’escriptori, música ..) i farem click a abrir, d’aquesta forma s’insertarà la música a les imatges. De vegades s’han d’ajustar els temps, per fer-ho anirem a herramientas de música, així podrem establir el punt inicial, final, volum de la música ... 
Quan ja hem acabat el nostre projecte, es aconsellable guardar-lo com guardar proyecto como, ja que si ho fem d’una altra manera no el podrem modificar ni editar més endavant.


Aquí us deixo uns enllaços d'interés:

Cómo utilizar Windows Live Movie Maker




I aquest és el resultat final del meu projecte:







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada