Subscribe:

dilluns, 13 de maig del 2013

Tasca 2. Curriculum Vitae


En aquesta tasca farem una presentació de varies diapositives del nostre Curriculum Vitae, explicant aspectes de la nostra vida personal i professional.

1. Inserir imatge des d'arxiu.

Per començar la nostra presentació obrirem el programa OpenOffice i farem click a Presentación.

A la primera diapositiva inserim el títol, el nostre nom i una fotografia, utilitzant la lletra, tamany, color que més ens agradi. Enrecordant-nos que la imatge l'hem de fer així Insertar/Imagen/A través de archivo.

Com que el fons que hem triat a la primera diapositiva l'utilitzarem al llarg de l'exercici, he decidit crear aquesta diapositva de fons com a Mapa de bits.

2. Fons de la presentació.


Ja sabem que podem posar una imatge predeterminada com a fons a totes les diapositives.

Trobem diferents formes de fer-ho:

a.- Formato/página/fondo.
b.- Diapositiva/definir imagen de fondo para diapositiva
c.- Mapa de bits (a la tasca 1 d'aquest bloc explico la manera de fer-ho)





3. Personalitzar animació.

Per donar moviment i dinamitzar la presentació, posem a la tasca Animación personalizada (la trobem al menú de la part dreta de la pantalla). Així que una vegada escollim l'animació fem click a Agregar.

Perque sigui automàtica la presentació seleccionem al menú lateral de la dreta i dins l'efecte escollit fem click a después de la anterior.






4. Transició de diapositiva.

Un cop hem animat les diapositives, farem que entre cada una d'elles aparegui una transició. Per fer-ho anem al menú lateral de la dreta i seleccionem Transición de diapositivas, aquí podem escollir que la transició sigui al atzar o bé escollir la que més ens agradi.






5. Inserir una taula.

En la nostra presentació inserim una taula, fem click a Diseño de tabla i posem el número de files i columnes que volem posar, donant-li el format desitjat.



6. Inserir una cita

Per acabar la tasca introduim una cita que representi la nostra actitud envers el treball.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada