Subscribe:

dimarts, 12 de febrer del 2013

Tasca 5 - El nostre curriculum

En aquesta tasca haviem de fer un curriculum a partir d'una plantilla, seguint aquests passos.

  1. Copiar en un document de l'Open Office les dades inventades o reals del currículum (dades personals, estudis, experiència laboral ....), després fem click a Fitxer/plantilles/desa. Se'ns obrirà una finestra emergent on haurem d'escriure el nom de la plantilla, fem click a D'acord i tanquem el document.
  2. Obrim la plantilla i se'ns generarà un nou document, l'obrim i fem click a Fitxer/Plantilles/Organitza. Aquí haurem de posar "Plantilles" a les dues pestanyes de sota de la finestra emergent. Si fem click dues vegades a sobre de "les meves plantilles" ens apareixerà la nostra plantilla, la seleccionem i a la pestanya Ordres, fem click a Edita. Ara omplirem el currículum amb les dades reals o no, de forma que ens quedin dues pàgines (una ens quedarà en blanc). Al final del primer full introduim una nova secció, fem click a Insereix/salt manual/salt pàgina + estil i aquí seleccionem Pàgina dreta.
  3. La foto que inserirem al document s'ha de guardar fent guardar como o a l'equip o al pen drive. Per inserir-la farem click a Insereix/imatge/des de fitxer. I per desar-la al lloc on volem fer click a sobre de l'imatge i escollir Imatge/Ajusta/ Escollir paràmetre que ens agradi.
  4. Guardarem l'arxiu amb el nom que desitgem.
  5. Amb el document obert, inserirem una nova secció fent click a Insereix/Salt manual/Salt de pàgina + estil: per defecte, redactarem una breu carta de presentació del currículum fent servir les Eines d'estil i formatació. Seleccionem les nostres dades i fem click a Format/Estils i formatació i escollim "remitent" al quadre que se'ns obrirà. Seleccionem les "dades de empresa" i fem click a Format/Estils i formatació i escollim "destinatari" i per últim escollim el "cos de la carta" i fem click a Format/Estils i formatació i escollim "cos del text".
      6. Tornarem a inserir un salt de secció, fem click a Insereix/Salt manual/Salt de pàgina + Estil , en aquesta pestanya escollirem "sobre". Modifiquem els marges per escriure l'adreça del destinatari en la meitat dreta de la pàgina.






7.  Per últim escriurem l'adreça fictícia de l'empresa     destinataria del currículum.És aconsellable fer servir el corrector ortogràfic en qualsevol text, així com justificar l'escrit i posar vores o imatges, per aquesta tasca hem fet servir el programa PIXLR (programa gratuit per editar imatges).

Aquest és el resultat de la meva tasca.

Document currículum


Us deixo un video tutorial


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada