Subscribe:

divendres, 15 de març del 2013

Compartim els nostres podcasts

Una vegada hem fet els podcasts els compartirem al moodle e inserirem el nostre al blog.

Podem utilitzar els programes Goear o Audiopal, jo he preferit utilitzar l'Audiopal ja que alguna vegada el Goear m'ha donat problemes.


Obrim el programa Audiopal i a la primera pantalla que ens apareix, seleccionem "Get yours it's free"





1. ADD YOUR AUDIO:

Podem escollir diferents opcions:

Record by phone: gravar el missatge mitjançant el telèfon)

Text-to-speech (TTS): utilitzar els multilingües TTS.
 
Record by Mic: utilitza el microfon dels ordinadors per gravar.

Upload audio file: pujar el nostre propi arxiu d'audi MP3.

Farem click en la darrera opció, que apareix amb l'icona d'una carpeta, d'aquesta forma buscarem la música que ens interessi del nostre ordinador, sempre en format MP3.  En Browse escollim la cançó i una vegada l'hem escollit fem click a Upload per pujar-la (hem de tenir en compte que el tamany no pot superar els 6 Mb.).

2. PREVIEW:

Fem click a vista prèvia i reproduim l'arxiu per asegurar-nos que és el que hem escollit.

3. GET UP AUDIOPAL:
 
Introduim la nostra adreça de correu electrònic i fem click a Get it, d'aquesta forma ens enviaran un enllaç al nostre reproductor d'audi. Una vegada hem rebut l'enllaç podrem incrustar el reproductor d'audi lliure en qualsevol lloc en línia i el missatge apareixerà instantàniament.

Mirem el nostre correu i fem click en l'enllaç rebut. Se'ns obrirà una finestra on podrem escoltar el missatge (preview your widget) i a sota una sèrie d'icones (grab your widget) on trobarem un codi que haurem de copiar per poder inserir-lo al blog, tant com entrada com gadget.

Si el volem inserir com gadget anirem al Disseny del blog i escollirem Afegir un gadget lliure. Fem click en aquesta opció i seleccionem HTML, inserim el codi HTML, posem un títol i guardem, d'aquesta forma inserirem el nostre podcast on més ens agradi.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada