Subscribe:

diumenge, 20 de gener del 2013

El nostre llibre digital de receptes

Per crear el nostre llibre de receptes hem guardart totes les receptes que hem elaborat en una carpeta anomenada receptes Competic 2.
  1. Una vegada hem desat les nostres receptes a la carpeta, hem fet un document amb el Open Office on hem inclós les receptes de tots els companys de classe.
  2. Quan tenim el document acabat, li afegim una portada, inserim un salt de pàgina perquè ens quedi una pàgina en blanc i fem click a Format/Pàgina/Administrar/Estil següent  escollim Primera pàgina i click a D'acord.
  3. Cerquem imatges que ens agradin  i posem un títol amb la galeria de Fontwork de l'Open Office. Si volem canviar el fons de la primera pàgina o posar una imatge per la portada fem click a Format/Pàgina/Fons i depenent de l'opció que desitgem fem click a color o imatge. Hem de recordar que si volem afegir una imatge, aquesta l'haurem de tenir guardada en una carpeta o pen drive.
  4. Finalitzat el montatge del llibre, l'hem de guardar en format PDF.
  5. Per procedir a crear el nostre llibre, ens hem d'obrir un compte a CALAMEO. Fem click a Crear una publicación busquem el document i comencem el montatge.
  6. Podem desde posar un títol, tant com seleccionar el format i categoria i personalitzar el fons.
  7. Iniciem la càrrega i quan hagi finalitzat el procediment fem click a Free.
  8. A Sus publicaciones tindrem el nostre llibre digital. Per compartir-lo amb el blog haurem de fer click a Compartir, copiem el codi HTML i l'inserim al blog. 


Aquí teniu el resultat del meu treball, espero que us agradi.

Us deixo un video tutorial

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada