Subscribe:

dimarts, 18 de juny del 2013

Tasca final. Què hem après?


Mitjançant l'aplicació multimedia Prezi hem fet una presentació amb vídeos, imatges ... relacionats amb alguna de les pràctiques que hem après al llarg del curs.

El primer que hem fet és donar-nos d'alta i registrar-nos.

Si apareix l'aplicació en anglès ho podem canviar al castellà sense cap problema, per fer-ho fem click a Customize public profiles i a language preference escollim castellano, per acabar fem click a save changes.

Una vegada ens hem registrat fem click a Nueva prezi i comencem a crear la nostra presentació.

La presentació la podem fer amb una plantilla predeterminada, que ens ajudarà a seguir el camí o sense plantilla.

Per escriure el text farem click allà on volguem escriure, per apropar-nos, només hem de girar la roda del ratolí, d'aquesta forma veurem millor.  El text el podrem fer més gran, petit o inclús canviar el color de la font.

El tamany del quadre el podrem fer més gran, més petit, que sigui invisible, amb forma .....



Per inserir imatges, vídeos fem click a la part superior de la Prezi, d'aquesta forma podrem inserir vídeos de youtube, imatges ..... Amb la pàgina www.flixpress.com he fet uns vídeos de presentació, per enllaçar-los podem utilitzar el programa Sony vegas qué es de pagament o un programa online, com per exemple el www.pixorial.com, què és el que utilitzat jo.


Si volem canviar l'ordre de les diapositives només les hem d'arrossegar fins el punt desitjat. Cada vegada que volguem fer una modificació de la nostra prezi, haurem de Editar ruta.

Quan tenim la nostra prezi acabada la compartim amb la resta de la classe i la inserim al blog, per fer-ho fem click a Insertar i copiem l'adreça HTML.





Com que m'heu preguntat com he fet el vídeo de presentació, us explico més o menys com fer-ho d'una forma més detallada.

Amb la pàgina http://www.flixpress.com he creat els videos d'aquesta Prezi, l'únic inconvenient és que hi ha poques opcions per fer-ho de forma gratuita.

El primer que hem de fer és registrar-nos, una vegada ho hem fet veurem que a la part esquerra del monitor apareixen les categories del templates, escollim la que es diu Free templates. Fem click en el que més ens agradi i una altra vegada click en Customize, click una altra vegada a I agree/Customize now. Apareixera una nova pantalla on haurem de buscar amb Browse la foto que ems agradi, una vegada ho hem fet fem click a Upload. Amb el ratolí movem la imatge fins centrar-la i fem click a Next. A la següent pantalla arrosseguem la foto fins el quadre de sota amb el ratolí, ara només hem d'escriure el missatge que vulguem al Intro text i final text. Si volem podem fer una previsualització per veure el resultat.

Amb el flixpress he creat dos videos i per unir-los, he fet servir un programa online que es diu Pixorial, primer ens registrem i fem click a Crear película, quan s'obre podrem seleccionar una producció anterior o començar una nova amb l'opció Crear nuevo.

Afegim el primer videoclip i seleccionem el botó "+" i "video", podem anant afegint videos fent click al botó "+" i si volem també podem canviar l'ordre arrossegant-los a una altra posició. Per veure el que hem fet només hem de fer click a Play.

Per guardar la feina momentàniament només haurem de fer click a Guardar i click a Volver a la biblioteca, d'aquesta forma podrem tornar a editar la feina. 

Quan tinguem la feina acabada farem click a Finalizar película. Triga una mica en fer el procés, així que paciència. Mentre que està fent el procés apareixera una icona que ens indicarà que ho està processant.

Una vegada ha finalitzat ens apareix en miniatura, senyal que ha acabat el procés. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada