Subscribe:

dilluns, 13 de maig del 2013

Tasca 3. Les tradicions del meu poble


En aquesta tasca hem de fer una presentació del nostre poble i fer que aquest resulti atractiu de cara al turisme.

Tant  a la primera diapositiva com a l'última posarem un eslògan que ens convidi a visitar el nostre poble.


Com que la dinàmica de les presentacions és la mateixa em dedicaré a explicar el que no hem aplicat fins ara, com per exemple inserir una diapositiva amb index que ens enllaci a les diapositives corresponents.




1. Diapositives amb Índex.

El primer que farem es escriure amb text l'índex dels temes escollits amb una lletra gran i fent servir els pics.

Una vegada hem escrit tot el text, el seleccionem i fem click a Formato/numeración y viñetas, se'ns obrirà una finestra emergent on podrem personalitzar aquests, fent click a la pestanya Opciones. Aquí podrem canviar el color dels pics, mida ... en finalitzar fem click a Aceptar.

Per acabar posem un títol que ens convidi a veure les festes, gastronomia ....

2. Inserir enllaços a les diapositives corresponents.

Al costat de cada text hem d'inserir una fletxa, dibuix ..... que ens portarà a la diapositiva on s'explica la festa, gastronomia .... 

Quan hem creat una fletxa i l'hem formatat, només ens cal copiar-la i enganxar-la, veurem que es queda una a sobre de l'altre, així que haurem de desplaçar-les al lloc corresponent.

3. Inserir enllaç a la pàgina de l'índex.

Posem el dibuix que volem, que després ens portarà a la diapositiva on s'explica la festa ...

A la diapositiva que volem inserir l'enllaç fem click a sobre del dibuix i quan estiguin senyalats els punts que ens permeten desplaçar-lo, anem a la barra de menús i escollim la icona Insertar un enlace (hipervincle).

S'obre una finestra emergent, fem click a Documento i dins de Objetivo del documento, fem click a Objetivo. A la finestra del costat escollim Diapositiva 2/Aplicar/Cerrar. Comprovem que funciona i a la fletxa de l'index corresponent fem el mateix.

Seleccionem la fletxa i escollim la icona d'Insertar un enlace (hipervíncle). A la finestra emergent fem click a Documento, fem click a Objetivo del documento, fem click a Objetivo. Escollim el número de diapositiva que ens interessi i fem click a Aplicar/Cerrar.

Per últim comprovem que la fletxa funciona.

Aquests passos els haurem de fer a totes les diapositives que hem creat.



4. Inserir enllaç a pàgines Web o vídeo.

Per posar enllaços de vídeos a les diapositives que volguem, hem de Copiar el enlace del video.

Escrivim el text a la diapositiva, el seleccionem i a la barra de menús fem click a Insertar/Enlace. Se'ns obrirà una finestra emergent, fem click a Internet i enganxem l'adreça del vídeo. Per acabar fem click a Aplicar/Cerrar.

Per posar enllaços de pàgines Web a les diapositives, busquem la pàgina desitjada a Internet i la copiem. Seleccionem el text i a la barra de menú escollim Insertar/Enlace. Se'ns obrirà una finestra emergent, fem click a Internet i enganxem l'adreça de la pàgina Web. Per acabar fem click a Aplicar/Cerrar.




Aquest és el resultat de la meva feina:



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada